POSREDOVANJE

Trgovanje nekretninama, bilo u svrhu rješavanja stambenog pitanja bilo kao investicija u svrhu ulaganja i/ili pohranjivanja vrijednosti u dobra (nekretnine) koje se odlikuje (relativnom) stabilnošću cijena traži određena specifična znanja i vještine.

Djelatnici trgovačkog društva „Terra studio" d.o.o. raspolažu stručnošću i višegodišnjim iskustvom u poslovanju nekretninama što obuhvaća; procjenu tržišne vrijednosti nekretnine, pravnu podlogu i zakonske uvjete prometa nekretninama, prostorno-plansku dokumentaciju, vještinu pregovaranja te konačno sklapanje pravnog posla i zemljišno-knjižnu zaštitu.
Voditelj odjela: Tomislav Vranjković, rođen 16.prosinca 1980. u Dubrovniku, diplomirao na Pravnom fakultetu u Zagrebu.
Dosadašnje radno iskustvo uključuje rad u geodetskom uredu kao stručni suradnik na poslovima administracije i tehničke asistencije. Nakon diplome proveo više od osam mjeseci na stručnom osposobljavanju za rad bez zasnivanja radnog odnosa kao stručni savjetnik za prava za vrijeme nezaposlenosti na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje te nepune tri godine u  privatnom trgovačkom društvu za promet nekretninama kao stručni savjetnik za pravne poslove.
Od listopada prošle godine zajedno sa poslovnim partnerom osnovao trgovačko društvo Terra studio d.o.o. za geodeziju i poslovanje nekretninama.
Ovlašteni agent za nekretnine; broj upisa u registar Hrvatske godpodarske komore 158/2017. (http://posredovanje.hgk.hr/posredovanje/)


card img
Nekretnine
card img
Geodezija
card img
Projektiranje